Vacature // Zorgmakelaar / Maatschappelijk hulpverlener.

De Vacature.

Als zorgmakelaar van onze locatie in Amsterdam ben jij de spin in het web om ervoor te zorgen dat onze nieuwe en bestaande cliënten zo snel mogelijk de zorg krijgen die bij hen past. Jij bent er altijd op uit om het beste voor de cliënt te organiseren, waarbij je de organisatiekant ook scherp hebt. De vraagstukken zijn verschillend, van een aanvraag voor dagbesteding, een aanvraag voor ambulante begeleiding of behandeling, een aanvraag voor een woonplek, tot het verhuizen naar een andere woonplek. Je bent aanspreekpunt voor cliënten en zijn/haar belangenbehartigers, maar ook voor de regiomanager en de coördinatoren. Dit vraagt van jou dat je goed in staat bent om uit te vragen wat de cliënt nodig heeft en een goede match te maken met het zorgaanbod.

Daarnaast ben je commercieel ingesteld en ga je actief (middels acquisitie) de markt benaderen om zo een bijdrage te leveren aan de doelstellingen voor de regio waarin jij werkt. Je verstrekt informatie aan externe organisaties over de voorzieningen en neemt deel aan relevante netwerkoverleggen. Je denkt mee over het scheppen van nieuwe mogelijkheden voor cliënten binnen de Zorg Groep passend bij hun vraag.

Je gaat tevens aan de slag met ontwikkelen van communicatie uitingen die laten zien welke diensten wij aanbieden.

Deze functie wordt in samenwerking uitgevoerd met een collega zorgmakelaar waardoor jullie gezamenlijk de continuïteit kunnen borgen. Binnen de formatieruimte van 24 uur is significant tijd beschikbaar voor aanvullende taken die passen bij de functie en het functieniveau, zoals bijvoorbeeld maatschappelijk hulpverlener. Deze taken zijn desgewenst ook in onderling overleg en op basis van je specifieke belangstelling nader met elkaar in te vullen. Kortom een uitdagende en afwisselende baan in een dynamisch speelveld.

dWie zijn wij?  

De Zorg Groep is er voor cliënten die ambulante verzorging en verpleging nodig hebben. We werken vanuit de waarden: betrokken, eigen regie, we doen wat we zeggen en we spreken elkaar aan.

Je past bij ons als je

  • Initiatief neemt
  • Goede plan- en organisatie skills
  • gelooft in de kracht van elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden
  • eigenaarschap neemt over jouw vakmanschap

Wat bieden wij?

  • een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau zorg wordt geboden ruimte in je werk voor groei als professional in een organisatie die er toe doet
  • Inschaling in Schaal 08 en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk. Het salaris bedraagt minimaal €2763 en maximaal €3864 per maand op basis van een 40-uur dienstverband. Het bruto salaris inschaling in Schaal 08 en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk. Inschaling doen we op basis van ervaringsjaren. Je wordt aangenomen als maatschappelijk hulpverlener.
  • na een jaar volgt in principe een vast dienstverband
  • De positie invullen op basis van ZZP behoort tot de mogelijkheden
  • een contract van 24 uur per week

Als zorgmakelaar beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een netwerker, gericht op samenwerking. Je bent commercieel ingesteld en hebt ogen en oren altijd open om nieuwe kansen in de markt te zien. Of het nu gaat om nieuwe huisvesting of een andere samenwerkingsvorm in de keten. Je hebt lef en een er op af mentaliteit, zodat je de Zorg Groep verder op de kaart zet om zo een bijdrage te leveren aan de doelstellingen voor de regio waarin jij werkt.

Solliciteren