Recruitment

Wij zijn de schakel tussen kandidaat en werkgever.

Gewoon the best.

Wat doen wij? Wij zijn onszelf. Elke aanvraag is anders en vereist een andere aanpak. Echter waar wij niet aan tornen is de kwaliteit die wij leveren en heldere afspraken die wij maken. Bij ons gaat het om snelheid, kwaliteit, prijs en bovenal transparante communicatie. De basis van elke relatie die wij aangaan.

Wij doen waar wij goed in zijn maar dat geldt ook voor jou! Je wilt je bezighouden met je dagelijkse business. This Is Staff is de schakel naar de juiste mensen op de juiste plek. Neem contact met ons op en kijk wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen.

Recruitment door This Is Staff betekent

  • Een gigantisch online bereik;
  • Toegang tot interessante profielen uit onze database;
  • Geen cv’s doorspitten, gesprekken voeren of referenties checken. Dat doen wij voor je;
  • Alleen de allerbeste kandidaten bij jou op gesprek.

Match gevonden? Dan neem jij de kandidaat zelf in dienst. Je betaalt een eenmalige werving- en selectie-fee die we van tevoren hebben afgesproken. Hoe hoog dit is, hangt af van de schaarste van het profiel in jouw regio. Neem contact op voor vrijblijvend advies en meer informatie over de kosten.

Wat gaan wij doen voor jou organisatie?

Kennismakingsgesprek

Wij leren jullie graag kennen! Misschien wel het belangrijkste in het proces. Weten wat jullie willen en nodig hebben in jullie organisatie. Zo kunnen wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Met een smile aan de slag

Op basis van jullie wensen gaan wij op toer. Via alle mogelijke kanalen zoeken wij naar de meeste geschikte kandidaten. Wij gaan in gesprek met deze kandidaten en presenteren de shortlist van de beste aan jullie.

Bij ons betaal je alleen als je tevreden bent

No Cure, No Pay. Jullie betalen alleen als jullie tevreden zijn. Onze fee wordt pas in rekening gebracht als de kandidaat zijn of haar handtekening onder het contract heeft gezet. Mocht om wat voor reden de kandidaat niet door zijn of haar eerste maand komen dan crediteren wij de volledige fee aan jullie. Zo doen wij graag business!