Aan het werk met de juiste skills.

Gratis opleiding bij de This Is Staff School

Bij This Is Staff werken we met kwalitatieve en gecertificeerde mensen. Samen met onze partners en opdrachtgevers op het gebied van zorg, horeca, schoonmaak en logistiek en leveren gespecialiseerd personeel dat over de juiste kennis beschikt. Wij zijn het bemiddelingsbureau voor doeners en hebben verschillende trainingen voor verschillende branches.

Blijf groeien en ontwikkelen

Voor sommige klussen is nu eenmaal een opleiding of training nodig. Wij kunnen hiermee helpen en regelen dat iedereen de juiste opleiding krijgt. Wij zorgen dat iemand met meer competities de deur uitloopt en ready is voor de volgende opdracht.

Opleidingen aanbod

Via de This Is Staff school bieden wij verschillende gratis opleidingen aan zoals bijvoorbeeld een horeca en etiquette training of een communicatie opleiding. Met partners bieden wij ook betaalde opleidingen aan zoals een chauffeursopleiding. Op deze manier zorgen we dat al onze mensen aan de slag gaan met de juiste papieren op zak en worden je carrière mogelijkheden verbreed. 

Schakel direct met Rachid.
Hij helpt je graag verder

06 15 94 35 19
rachid@thisisstaff.nl

KERNWAARDEN van This is Staff

Vertrouwen

Wij zijn eerlijk over wat we wel kunnen en wat niet. Vertrouwen is voor ons van grootste waarde.

Vrijheid

Its up to you. Jij bent altijd aan zet, of je nou een opdrachtgever bent of zelf voor ons aan de slag gaat. Flexibiliteit, jouw wensen en met een smile richting je werkplek staan bij ons voorop.

R

Kwaliteit

Wij zoeken kwaliteit. Zowel in opdrachten als medewerkers die die de klus klaart. Wij gaan voor de perfecte match. Door de trainingen die wij geven on – en offline geven zorgen wij dat onze medewerkers up to date blijven en zich blijven ontwikkelen in hun vakgebied.

Respect

Its all about respect. Wij zijn er voor iedereen. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn in een veilige werkomgeving.