Horeca.

Details maken het verschil. Bij This Is Staff geloven wij daar echt in.

Maar dan ook elk detail. De kracht van onze hospitality medewerkers zit in de energie en vakkundigheid. Onze medewerkers zijn niet alleen getraind in het serveren van eten en drinken, het opzetten van een event maar zijn ook experts op het gebied van etiquette en gastvrijheid. Die onvergetelijke ervaring geven aan de gasten is daarbij het uitgangspunt.

Bij This Is Staff weten we dat gastvrijheid het kloppende hart is van elke succesvolle horeca onderneming. Onze toegewijde horecamedewerkers zijn de ware helden achter de schermen, die elke dienst hun best doen om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Wij streven ernaar om voortdurend te groeien en te evolueren. We investeren in de groei en ontwikkeling van onze horecamedewerkers door middel van trainingen, workshops en andere leerervaringen. Door hen de mogelijkheid te bieden om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen, streven we ernaar om onze medewerkers te laten excelleren in hun vakgebied en zichzelf voortdurend te verbeteren. Hierdoor heeft u altijd een getrainde medewerker met kennis van zaken op de werkvloer. Onze trainingen worden gegeven door onze hospitality bosses of externe partners. Via exclusieve samenwerking met luxe Italiaanse kledingpartner Mersino Originale zien onze medewerkers er elke dienst weer perfect uit. Ons huidige poule bestaat uit hospitality toppers in de bediening, bartending, keuken, gastheer/vrouw en meer.

Hoe werken wij?

Organiseert u binnenkort een evenement of hulp nodig in de catering? Bent u eigenaar van een restaurant of bar of heeft u voor hele weekend festival medewerkers nodig? This Is Staff helpt en denkt met u mee. Alleen doen wij het net een beetje anders, bij ons gaat het om persoonlijk contact, het trainen en opleiden gebeurd altijd bij de This Is Staff School op locatie van partners. Hierdoor kom jij als opdrachtgever nooit voor verassingen te staan en weet je dat je kwaliteit aan boord krijgt. Al onze hospitality medewerkers werken bij ons op ZZP-basis, hierdoor heeft u als opdrachtgever geen gedoe met contracten en zit u nergens aan vast.

Wij kunnen personeel aanbieden en leveren voor de korte termijn, maar bieden ook graag personeel voor langdurige projecten aan. Een relatie opbouwen is een belangrijke waarde om een match te creëren. Wij zullen er altijd voor zorgen dat jij de juiste hospitality boss in je team krijgt met de juiste skills en competenties.

Neem nu contact met ons op voor je hospitality toppers.

Hospitality toppers via This Is Staff betekent:

  • Getraind horeca personeel
  • Actief in diverse disciplines van de hospitality
  • Service, gastvrijheid en vakkundigheid op 1
  • 7 dagen per week de mogelijkheid om in te huren
  • Investering in ontwikkeling en groei