Over
This Is Staff

Over
This is Staff

Welkom bij This is Staff
Er is een anno nu een ander tijdperk aangebroken: Het nieuwe werken. Wij van This is Staff geloven daar erg in. Het nieuwe werken houdt voor ons in samen resultaten neerzetten op basis van flexibiliteit en wederzijds respect. Met als grootste voordeel nu de keuzevrijheid voor opdrachtgevers én personeel. Het nieuwe werken zorgt voor een andere omgang met elkaar en een nieuwe manier van bemiddeling naar werk. Ons bureau verbindt, vernieuwt en inspireert. Maar ook geloven wij nog steeds in persoonlijk contact met opdrachtgevers en personeel.

Ons verhaal

This Is Staff is een bemiddelings en recruitment organisatie met een aantal focuswaarden als eerlijkheid, vrijheid, kwaliteit, diversiteit en respect.  Een bewuste focus die is ontstaan uit passie voor mensen en ervaringen op het gebied van horeca en retail. In 2022 is This Is Staff opgericht door Rachid el Herchi en Andrew el Safoury. 

Rachid el Herchi: “Na meer dan 20 jaar actief te zijn geweest in de retail, voornamelijk in het opzetten en managen van 30+ winkels in de randstad heb ik veel zien veranderen qua personeel. Waar ik mijn begin jaren mensen in de organisatie die jarenlang er zouden werken is dat de laatste jaren volledig veranderd. Dit heeft naar mijn mening te maken met een aantal zaken’’. Maar het allerbelangrijkste is dat er een grotere afstand is tussen de belevingswereld van werkgever en werknemer.  Dat betekent dat werkgever en werknemer elkaar niet meer goed genoeg kennen. Hierin maken wij het verschil. Wij kennen onze mensen. Wie zijn ze? Wat houdt ze bezig? Waar liggen hun kwaliteiten? Wat hebben ze nodig om te excelleren op de werkplek? Bij wie en waar sluit dat aan? In combinatie met wat de opdrachtgever wil en nodig heeft. 

Wij zetten mensen in hun kracht door het bieden van kansen en flexibiliteit. Zo krijgen wij meer klussen geklaard met slimme oplossingen en persoonlijke aandacht. De opdrachtgever plukt hier de vruchten van. Enthousiaste, gemotiveerde werknemer met de juiste skills op de juiste plek. Is een gouden combinatie. 

Founder / Managing partner
rachid@thisisstaff.nl

Founder / Managing partner
andrew@thisisstaff.nl

Webdesigner / Digital Designer
rodney@thisisstaff.nl

Onze missie

“Happy zijn op je werk door middel van de juiste match tussen opdrachtgever en personeel”

Schakel direct met Rachid.
Hij helpt je graag verder

06 15 94 35 19
rachid@thisisstaff.nl

KERNWAARDEN van This is Staff

Vertrouwen

Wij zijn eerlijk over wat we wel kunnen en wat niet. Vertrouwen is voor ons van grootste waarde.

Vrijheid

Its up to you. Jij bent altijd aan zet, of je nou een opdrachtgever bent of zelf voor ons aan de slag gaat. Flexibiliteit, jouw wensen en met een smile richting je werkplek staan bij ons voorop.

R

Kwaliteit

Wij zoeken kwaliteit. Zowel in opdrachten als medewerkers die die de klus klaart. Wij gaan voor de perfecte match. Door de trainingen die wij geven on – en offline geven zorgen wij dat onze medewerkers up to date blijven en zich blijven ontwikkelen in hun vakgebied.

Respect

Its all about respect. Wij zijn er voor iedereen. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn in een veilige werkomgeving.