Vacature //
Allround Horeca medewerker

Vacature Allround horeca medewerker.

Voor onze opdrachtgevers in Amsterdam en Amstelveen zoeken wij allround horeca medewerkers Onze dienstverlening van onze opdrachtgever houdt mensen in beweging. Mobiliteit is voor hen geen product, maar een service. De bedrijfscultuur is dynamisch, vooruitstrevend, professioneel en informeel. Het draait bij This Is Staff en onze opdrachtgever altijd om mensen. Om onze klanten, maar ook om onze medewerkers. Immers, een blije medewerker leidt tot een blije klant.

Job omschrijving en taken.

Je werkt in opdracht van onze opdrachtgevers op de leukste hospitality plekken in de stad. Hier wordt je ingezet als Mr of Ms. Allround horecamedewerker. 

Kerntaken

Als horecamedewerker ben jij verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten, het opnemen van bestellingen en/of uitserveren van hun bestelling of catering. We love a smile vandaar dat wij onze werkzaamheden altijd met een lach doen. Een leuke babbel met gasten gaat is een leuke bijkomstigheid. Met een eventuele kassa weet jij wel raadt en je hebt een open uitstraling, zodat gasten jou makkelijk kunnen aanspreken. Snel schakelen tussen deze werkzaamheden is voor jou een makkie! Zo sta je wel eens achter de bar, of serveer je alles rond of knallen in de ABS.

Wij vragen van jou

Je houdt ervan om gasten altijd de ultieme gastbeleving te bezorgen; gastvrijheid zit in je bloed! Je vind het dus ook niet erg om een extra stapje te doen voor de gasten in restaurants en en op events.

Ervaring in de horeca is een pre maar niet nodig, ben je stressbestendig, ben je een minimaal aantal uur per week beschikbaar en is top kwaliteit én service voor jou altijd prioriteit? Dan past deze job echt perfect bij JOU!

Wij bieden jou

  • Een informele en open werksfeer;

  • Vrijheid in je werk. Mogelijkheid tot verschillende diensten en opdrachten;

  • Een freelance tarief van 20 euro per uur;

  • Werken op de vetste plekken. Denk hierbij aan voetbalstadions, festivals, events, en dikste clubs. 

  • Aandacht voor blijvende groei en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden onze  horeca medewerkers diverse opleidingsmogelijkheden op verschillende vlakken; 

  • De training hospitality is echt leuk en leerzaam;

  • Snel uitbetaald; 

  • Leuke giveaways en bedrijfsuitjes. We spelen bijvoorbeeld vaak Padel. You can always join;

Solliciteren