Zorg.

This Is Staff is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige zorg- en huishoudelijke hulp.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste ondersteuning en partner een jullie organisatie een belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om een warme, gepersonaliseerde en betrokken service te bieden die aansluit bij uw unieke behoeften.

Onze reis begint met het geloof dat iedereen recht heeft op een leven van comfort, ongeacht de omstandigheden. Of het nu gaat om ouderen die hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten, personen met een beperking die extra ondersteuning nodig hebben, of gezinnen die wat verlichting kunnen gebruiken bij het huishouden, we staan altijd klaar om te helpen.

Bij This Is Staff begrijpen we dat zorg en huishoudelijke hulp meer zijn dan alleen taken afhandelen. Het gaat om het opbouwen van vertrouwensrelaties, het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving, en het bevorderen van de kwaliteit van leven. Ons team van ervaren en toegewijde zorgverleners en huishoudelijke hulpen is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun empathie, bekwaamheid en betrouwbaarheid. We zorgen ervoor dat ze de juiste training en ondersteuning krijgen, zodat ze op hoog niveau kunnen presteren en aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Wij geloven sterk in het belang van individualiteit. Wij begrijpen dat iedere persoon uniek is, met zijn of haar eigen behoeften, wensen en voorkeuren. In samenspraak met de opdrachtgever worden onze medewerkers geïnformeerd, getraind mbt het persoonlijke zorg- en ondersteuningsplan dat op maat is gemaakt voor elk cliënt. We luisteren naar uw verhaal, begrijpen uw doelen en werken samen met u om een plan te ontwikkelen dat perfect past bij cliënten.

Onze diensten omvatten een breed scala aan zorg- en huishoudelijke taken. Of het nu gaat om hulp bij persoonlijke verzorging, medicatiebeheer, lichte huishoudelijke taken, boodschappen doen of gezelschap bieden, ons team staat klaar om uw organisatie te ondersteunen op de momenten dat uw organisatie het nodig heeft.

Bij This Is Staff gaan we verder dan alleen het verlenen van zorg en huishoudelijke hulp. We willen een positieve impact hebben op het leven van anderen en bijdragen aan hun welzijn. Daarom bevorderen we actief sociale interacties en stimuleren we deelname aan activiteiten die aansluiten de ontwikkeling in het werk. Onze mensen staan klaar om uw organisatie te helpen.

Neem nu contact met ons op voor je zorgpersoneel.

Zorgpersoneel via This Is Staff betekent:

  • Getraind personeel
  • Actief in diverse disciplines van de zorg
  • Service, gastvrijheid en vakkundigheid op 1
  • 7 dagen per week de mogelijkheid om in te huren
  • Investering in ontwikkeling en groei