Infra.

Onze getrainde en ervaren monteurs zorgen ervoor dat iedereen toegang kan hebben tot het glasvezel netwerk.

Onze monteurs in de telecominfrastructuur spelen een cruciale rol bij het verbeteren en versnellen van het glasvezelnetwerk in Nederland. Met de groeiende vraag naar snelle en betrouwbare internetverbindingen wordt de uitbreiding en optimalisatie van de glasvezelinfrastructuur steeds belangrijker.

Wij van This Is Staff zijn er om de brug te slaan tussen gekwalificeerde monteurs en bedrijven die behoefte hebben aan gespecialiseerd personeel. Door ervaren en goed opgeleide monteurs te leveren, dragen wij bij aan de efficiënte implementatie en het onderhoud van het glasvezelnetwerk in het hele land.

Om het glasvezelnetwerk te verbeteren en te versnellen, zijn er verschillende aspecten waar mogelijk rekening mee moet houden. Dit omvat het werven en selecteren van monteurs met relevante ervaring en expertise in glasvezeltechnologie. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de monteurs over de juiste certificeringen en training beschikken om veilig en effectief aan de infrastructuur te kunnen werken. Al onze monteurs zijn in het bezit van de juiste vaardigheden en certificeringen. Via de This Is Staff School leiden wij al onze monteurs op. Onze trainers zijn ervaren monteurs die jarenlang glasvezel montage uitvoeren. 

Daarnaast houden wij als This Is Staff alle ontwikkelingen in de telecomindustrie bij, zoals nieuwe technologieën en regelgevingen met betrekking tot glasvezelnetwerken. Op die manier kunnen wij onze klanten op de hoogte houden en helpen bij het nemen van strategische beslissingen om de uitbreiding en verbetering van het netwerk te bevorderen.

Bij onze monteurs staat alles in het teken om een belangrijk rol te spelen bij het versterken van de telecominfrastructuur en het versnellen van de implementatie van glasvezelnetwerken in Nederland.

Infra personeel via This Is Staff betekent:

  • Getraind personeel
  • Disciplines van de glasvezel
  • Service en vakkundigheid op 1
  • 7 dagen per week de mogelijkheid om in te huren
  • Investering in ontwikkeling en groei